Застарілі тенденції в інтер’єрі

Застарілі тенденції в інтер’єрі

28.07.2022 Off By admin

Звичайно, кожен хоче зробити своє житло унікальним, стильним та комфортним. Але буває, що люди так довго збираються втілити у життя свою мрію, що колись актуальні віяння зовсім виходять із моди. Щоб не помилитися і не зробити домашню обстановку безнадійно застарілою, слід йти в ногу з часом.

Тенденції, що втратили актуальність
Пишні драпіровані штори. Особливо недоречними вони у маленьких квартирах. Складки, рюші та ламбрекени крадуть простір та світло. Зараз у моді римські штори та лляні панелі. Якщо вже хочеться повітряних фіранок, то виберіть прикріплену на тасьму вуаль. Що точно не варто використовувати, то це штори з плюшу або жаккарда.
Стелі з фотодруком. Зображення старих картин чи зоряного неба, мабуть, неабияк стомили, щоб дивитися на них щодня. Або причина у тому, що фотопринтів стало дуже багато: на гуртках, футболках, плитці.
Нефункціональні прикраси. Все більш значущою стає практичність. Тому декор, яким не можна користуватись за призначенням, втратив популярність. Тепер нікому не потрібні штучні рослини, фарфорові статуетки в серванті або ваза, в якій немає кольорів.
Арки із гіпсокартону. Звичайно, якщо у вас конструкції з цегли, а будинок збудований на початку минулого століття, залиште все як є. Але при облаштуванні нової квартири чи капітальному ремонті від гіпсокартонових арок варто відмовитись.
Імітація вітража. Декорування скла вінілової плівкою або розмитий малюнок, можливо, і копіюють розкіш, але дуже несучасні.
Оздоблення стін каменем. У свій час ця тенденція стала такою популярною, що її застосовували навіть у міських квартирах. Насправді це виявилося не зовсім вдалим рішенням, оскільки обтяжує ситуацію. Так що таке оздоблення однозначно не підійде для квартири. Що стосується заміського будинку, то він має бути досить просторим.
Щоб не допустити помилок в оформленні інтер’єру, краще дізнатися вартість дизайн-проекту і замовити його. Поради професіоналів допоможуть оформити приміщення якнайкраще.